Black&Gold Fashion d.o.o. svoj početak poslovanja započinje maloprodajom odjeće poznatog branda Tally Weijl. Do danas ima otvorene tri poslovnice Tally Weijl trgovine u trgovačkim centrima Avenue Mall Zagreb, Supernova Buzin – Zagreb te u centru grada Karlovca.

Black&Gold Fashion webshop je naša Internet trgovina sa širokom ponudom ženske odjeće Tally Weijl uz uslugu dostave.

Sve što trebate možete slobodno naručiti iz udobnosti vlastitog doma s potpunim povjerenjem u kvalitetu proizvoda i usluge. Za sva pitanja na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje, a kontakte možete pronaći na stranici KONTAKTI.

Tally Weijl osnovan je 1984. godine kada je u srcu Švicarske započela prva prodaja jedinstvenog dizajna Tally Elfassi – Weijl dizajnera. Posao je krenuo uz zajedničku suradnju poslovnih partnera koji su marljivo radili da bi stvorili ovaj poznati brend. Prateći neke od najvećih svjetskih trendova Tally Weijl je ubrzo počeo rasti i razvijati se diljem matične zemlje, a kasnije i šire.

Osvajanja novih tržišta započela su ekspanzijom u 1997. godini kada su otvorene velike trgovine u Njemačkoj i Poljskoj. Danas je Tally Weijl zastupljen diljem svijeta čime je postao pravi globalni igrač u modnoj industriji s više od 900 trgovina u više od 39 država. Svojim prepoznatljivim kolekcijama i odličnim cijenama, Tally Weijl predstavlja posljednje modne trendove od najboljih materijala za mlade trendsetterice i iskonske ljubitelje mode.

[/col]